Home O Njerz tregoni a pom bani President “A po e La krejt Politiken”

O Njerz tregoni a pom bani President “A po e La krejt Politiken”

GJithçka filloi kështu: Zotëri Kurti dhe Vetëvendosje nuk janë kah e dinë qysh formohen institucionet. Nuk guxon me kriju kon flikt verbal e publik, mundesh me dal në televizion edhe me ja bo ligjin tjetrin, se të gjithë janë të rritur.

E kam përshtypjen që veç e kanë fillu një kurs që me fajësu njëri-tjetrin, me ba eksp erimente kështu, por mos ta vazhdojnë pafundësisht kështu