Home Uncategorized Kishte dаlë për darkë me gruan! Vd e s 36-vjeçari shqiptar, gruaja...

Kishte dаlë për darkë me gruan! Vd e s 36-vjeçari shqiptar, gruaja e tij në gj еndje kr itike. I biri prеk ne sh pirt: Kush do ku jdеset për ne?

33
Advertisement

Kreshnik Cermjani, një 36-vjeçar nga Kosova, ka vd e k ur pasi u ak sid ent ua teksa lëvizte me një motoçikletë bashkë me gruan e tij, Ermirën. Kjo e fundit është në gj endje të rë ndë dhe po tr ajtohet në spital.

Ngjarja ka ndodhur në Calgary të Kanadasë dhe siç bëjnë të ditur mediet kanadeze, ç ifti po kthehej nga një darkë për në shtëpinë e tyre. Vëllai i tij, Debatik Cermjani, po qëndronte me nipat dhe mbesën e tij kur mori v esh lajmin e n darjes nga të të vëllait.

“Ai (djali i madh) ishte mjaft të afërt me babain. Ai pyeste se kush do të kujdeset për ne? Ai bëri gjithçka për ne,”- deklaroi ai, teksa po f liste për djalin e madh të vëllait.

Dy vëllezërit punonin në Kanadë si bo jaxhi dhe ishin larguar nga Kosova rreth 15 vite më parë. Mediet tutje bëjnë me dije se i ndj eri kishte tre fëmijë në moshën 11, 14 dhe 16-vjeçare, të cilët do të merren në ku jdestari nga vëllai i të nd jerit.