Home Uncategorized Ushtria Ne Gjendje Gadishmerie Për T’i Dalë Z0t Atdheut – SHPRËNDAJENI

Ushtria Ne Gjendje Gadishmerie Për T’i Dalë Z0t Atdheut – SHPRËNDAJENI

92
Advertisement

Ush.tria e Kosoves ështe duke u f.uqizuar çdo dit e me shume, duke e rritet edhe numri i pjesëtarëve të kësaj. Kjo shihet dhe një gjë ështe e ka konfirmuar k0mandanti i F0rcës së Sig.urisë së Kosovës i cili ka bërë me dije se ush.tria e Kosovës do te ket rritje sipas st.andarteve Evr0piane.

Te gjith djemt dhe vajzat ne ush.trin ton po tregojn gadishmeri dhe vullnet te lart. Janë qindra e femra e djem që mbajnë të ve.shur uniformën e For.cës së Sig.urisë së Kosovës. Prej tyre ka me grada k0l0nele, nënk0l0nele, maj0re, kapitene, qe po e mbajn me krenari…