Home Uncategorized Tani Ambasada tregon rregullat e reja për udhëtimet drejt Italisë, Të vlefshme...

Tani Ambasada tregon rregullat e reja për udhëtimet drejt Italisë, Të vlefshme deri me..

54
Advertisement

Italia nuk ka ndermend tehape kujte per shqiptaret qe nuk kane leje qendrimi, te pakten deri më date 30 korrik. Ambasada italiane ka njoftuar mbi kushtet dhe se cilët shtetas lejohen të kalonë përtej brigjeve të Adriatikut.

Rregullat e paraqitura këtu në vijim dhe në faqen ëeb të Ambasadës së Italisë në Tiranë, lidhur me udhëtimet nga Shqipëria për në Itali, janë të vlefshme deri më 30 Korrik”, thuhet në njoftimin e ambasadës italiane.

Me urdheresen e Ministrit te Shendetesise te dates 16 Prill 2021, mes te tjerash, eshte vendosur, Detyrimi per ato qehyjne ne territorin kombetar nga Shtete apo territore qe bejne pjese ne listat C, D dhe E mes te cileve edhe Shqiperia.
Te bashkelidhjes 20 te Dekretit te Kryetarit te Keshillit te Ministrave te dates 2 mars 2021, per t’iu nenshtruar tamponitt te evidentimit te geneve ose atij te antigeeneve, per tu bere brenda 48 oreve para hyrjes, thuhet në njoftim.