Home Uncategorized Jo Larg F0rcave të N.A.T.O-s / Rusia Kryen Ush.trime me Ar.matim të...

Jo Larg F0rcave të N.A.T.O-s / Rusia Kryen Ush.trime me Ar.matim të Vërtetë në Detin e Zi…

53
Advertisement

Flota e Detit të Zi e for.cave detare Ruse tha të enjten se luf.tanijet e saj kanë kryer ush.trime me ar.matim të vërtetë gjatë man0vrave në Detin e Zi. Kjo u bë në kohën kur Ukraina dhe NA.TO-ja po zhvillojnë ush.trime ush.tarake në të njëjtën zonë, jo shumë larg for.cave Ruse.

Ush.trimi “Puhia e Detit”, i udhëh.equr nga Ukraina dhe Shtetet e Bashkuara, vjen pas rritjes së tens.ioneve mes N.A.T.O-s dhe Moskës, pasi Rusia tha javën e kaluar se ka shtënë dhe ka he.dhur b0m.ba afër një luf.tanije britanike për ta larguar nga ujërat afër Krimesë. Britania ka m0huar se një gjë e tillë ka nd0dhur.