Home Uncategorized Urgjent veproni keshtu/ Merkel con në këmbë gjithë Vendin me permendjen e...

Urgjent veproni keshtu/ Merkel con në këmbë gjithë Vendin me permendjen e dialogut me Serbine

44
Advertisement

Merkel ne letren qe i dergoi Albin Kurtit e permendi dialogun me serbine. Merkel në këtë letër e ka përmendur procesin e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.
Teksa i kërkon Kurtit që të jetë i vëmendshëm. I dashur Kryeministër, Ju uroj ngrohtësisht për rizgjedhjen tuaj si Kryeministër i Republikës së Kosovës

Ju dhe qeveria juaj keni përpara punë s duese, për çfarë vendi juaj mund të mbështetet në Gjermaninë si partner. Me reforma dhe rend dhe ligj kundër korr upsi onit të organizuar, Qeveria juaj ka identikuar reformat e rëndësishme të kërkuara.
Dialogu me Serbinë për normalizim i ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian gjithashtu kërkon vëmendjen tuaj. Suksesi në këto fusha do të jetë çelës për të konkretizuar perspektivën evropiane të vendit tuaj.