Home Lajmet Mihrija si vajzë e re, pozon në fustanin ekstravagant

Mihrija si vajzë e re, pozon në fustanin ekstravagant

42
Advertisement

Mihrija pozon nga mbrapa me fustanin solemn.

Edhe pse jo e re në moshë, Mihrija gjithmonë pozon në mënyra të ndryshme duke ua kaluar të gjitha femrave.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek ndjekësit, ajo në të shumtën e kohës duket bukur dhe e dalluar në stilin e saj, shkruan kosovarja.

Ajo pozon në forma të ndryshme, duke shkëlqyer edhe me fustana solemn, duke u paraqitur me modele të ndryshme.

Por, me shkrepjen e imazheve të fundit Mihrija befason teksa ekspozon trupin vetëm nga mbrapa.