Home Uncategorized Jam 47 vjeqare e divorcuar jetoj ne Kosovë kerkoj….

Jam 47 vjeqare e divorcuar jetoj ne Kosovë kerkoj….

161
Advertisement

Jam nga kosova 47 vjeqare jam e ndar kerkoj diken per martes nuk kam femij e martume kam qen 2 vite kerkoj diken serjoz mosha deri 50 vjeq te jet serjoz dhe munsisht te jetoj ne ch…..