Home Uncategorized Donacione nga SHBA: Pas 27 Automjeteve Ushtarake! Tani Ushtria e Kosovës do...

Donacione nga SHBA: Pas 27 Automjeteve Ushtarake! Tani Ushtria e Kosovës do ketë edhe Helikopter

44
Advertisement

F0rca e Sigurisë tani po planifikon të furniz0het me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nënshkruar disa kontrata për furnizim me mjete të nevojshme.

Një gjë të tillë e pohon komandanti i FSK’së Gjenerali bënë të ditur se për çfarë mjete kanë nevojë të furnizohen ushtarët e Kosovës.

E pos pajisjeve të bIinduara, tani ushtria e Kosovës po mendon të krijojë edhe fIotë ajrore. thotë se po mendojnë që të pajisen me helikopter.

Vitin e kaluar FSK’ja ka marrë 27 automjete ushtarake të njohura si “Humvee”, të cilat erdhën si donacion nga ushtria amerikane.