Home Uncategorized Termometri shenoi 42 gradë, Jepet lajmi priturja kur do të freskohet mot

Termometri shenoi 42 gradë, Jepet lajmi priturja kur do të freskohet mot

54
Advertisement

Kjo verë siç duket pritet të tregojë epitetin e saj të stinës së nxehtësive të mëdha afrikane. Vala e parë e nxehtësisë ishte  mjaft intensivee në rajonin tonë, ndërsa pasoi një freskim i cili përfundojë valen e parë të nxehtësië në disa rajone.
Në shumë rajone tjera vala e parë e nxehtësisë nuk ka përfunduar dhe do vazhdojë edhe gjatë javës së re. Në ato rajone ku pati freskim dhe ndërprerje të valees së nxehtësisë nga nesër llon vala e dytë e nxehtësisë afrikane e cilat pritet jetë mjaft inteensive sodomos kah mesi i javës

Temperaturat përsëri pritet të arrijnë dhe tejkalojnë 35 gradë ndërsa shumë rallë në ndonjë rajon mund të ketë ndonjë zhvillim vraneesirash të shiut. Sipas e ecurive aktuale sinoptike kjo valee e re nxehtësie pritet të llojë nesër dhe të përfundojë të premtën,