Home Uncategorized Policia e Kosovës pranon nga UNDP-ja dy pajisje për detektimin e eksplozivëve...

Policia e Kosovës pranon nga UNDP-ja dy pajisje për detektimin e eksplozivëve dhe drogave

28
AdvertisementPolicia e Kosovës ka pranuar sot nga UNDP-ja dy pajisje për detektimin e eksplozivëve dhe drogave, përmes programit për siguri në vend.

Sipas njoftimit të Policisë, ky projekt mbështetë fushën e hetimeve policore, përderisa në ceremoninë për pranim-dorëzim të pajisjeve në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë, prezent nga Policia e Kosovës ishin Drejtori i Departamentit të Hetimeve dhe Drejtori i Departamentit për Shërbime Mbështetëse.

“Donacionet e tilla janë një mbështetje e çmuar dhe Policia e Kosovës falënderon UNDP-në për bashkëpunimin e vazhdueshëm në fusha të ndryshme”, thuhet në njoftimin e PK-së,