Home Uncategorized Njesia Speciale bën patroll ne Veri te vendit

Njesia Speciale bën patroll ne Veri te vendit

55
Advertisement

Pas atyre ngjarjeve te djeshme qe u bëren policis dhe shtetit te kosoves NJSI ka vendosur te bej disa patrolla per sigurin e vendit.

Polica asnjeher ska lejuar te fyhet e sidomas nga qytetaret serb ata pas disa fyrjeve nga disa qytetar serb i ka arrestuar dhe i ka derguar ne mbajtje,

Sot NJSI po vazhdon me patrolla te rrepta ne veri dhe me gjer asnje dyshim ska deri me tani gjithak nen kontroll