Home Uncategorized ‘’Manipuluesja e Shqipërisë’’, Tea pr ovokohet keq nga ish-konkurrentja

‘’Manipuluesja e Shqipërisë’’, Tea pr ovokohet keq nga ish-konkurrentja

39
Advertisement

Përkundër që ka kaluar një kohë, assesi të harrohet sk. an.  dali i Teas dhe Andit, duke mashtruar një publik të tërë se po dalin çift gjersa ishte lidhur me tjetër konkurrent, Beartin.

I ftuar së fundmi në ‘’Top Arena’’ Andi u prezantua nga Antonela, ish-konkurrentja tjetër që prej javësh po moderon programin.

Ajo iu referua Andit si ish-burri i ma. nipulu eses së Shqipërisë.

Për më shumë shiko videon nga minuta 1:12.