Home Uncategorized Vajzës i zh.du.ket tu mori papritur, prindërit thonë, e shëroi Zoti…

Vajzës i zh.du.ket tu mori papritur, prindërit thonë, e shëroi Zoti…

31
Advertisement

Lutjet e një familjeje në Teksas të SHBA-së u dëgjuan kur tu mori i pa shërueshëm u z.hdu.k mrekullisht nga truri i vajzës së tyre, duke i lënë mjekët pa fjalë.

Kur reporteri i KVUE u takua me 11 vjeçaren Roxli Doss, ajo po bënte atë që i pëlqen më së shumti të bëjë: t’i ngasë kuajt. Siç thuhet në webfaqen e Spitalit të Fëmijëve në Boston, DIPG është një tu mor shumë agre siv dhe vështirë i shërueshëm në bazën e trurit.