Home Uncategorized Ndodhi në Kosovë, fqinjët s’ia kthejnë b.orxhin, dyqanxhiu i bënë publike !

Ndodhi në Kosovë, fqinjët s’ia kthejnë b.orxhin, dyqanxhiu i bënë publike !

44
Advertisement

Një pronar i një dyqani diku në Kosovë, e ka gjetur një mënyrë të veçantë me ua kërkua b.orxhet fqinjëve.
Në dritaret e shitores, ai i ka shkruar të gjithë emrat e bo.rxhlinjve si dhe shumën e parave që ata i d.etyro.hen.

Fotografia që po qarkullon në facebook, shfaq bo.rxhet që variojnë nga 7 euro e deri në 200, shuma këto që për një shitore të vogël janë b.arrë e madhe.