Home Uncategorized E vetme në banesë ne ket vape, dua të martohem, nuk shkon...

E vetme në banesë ne ket vape, dua të martohem, nuk shkon kështu…

173
Advertisement

Do ta zgjedhi më të mirin për veten time, besoj se e meritoj edhe unë të jem e lumtur. Për t´i shmangur shkrimet e pa nevojshme, ju lutem mos më shkruni vetëm sa për të thënë se keni thirrur e të bëni shaka me mua sepse nuk e meritoj ashtu.

Pëlqeni foton time ose komentoni dhe unë do ti shikoj të gjitha me kujdes dhe do të ju nderoj ashtu sikur ju që më nderoni mua me k0mente të bukura. Pasi ti shikoj të gjitha këto, atëhere do të ju lajmrohem për të vendosur se kush do të jetë personi që do të më shoqëroj deri në fundi e jetës. Lu lutem vetëm serioz nëse edhe ti je duke kërkuar të njejtin fat sikur se unë.