Home Uncategorized O zot sa e dhimbshme, Ky është Audi i zi që “shoi”...

O zot sa e dhimbshme, Ky është Audi i zi që “shoi” familjen në autostradë

62
Advertisement

Mjeti që shikoni në foton e mësipërme, është Audi që sh kaktoi ak si de ntin t r ag jik mëngjesin e sotëm në autostradën e Vlorës, shkruan newsbo mb.al. Të dy mjetet, ai me vi kt im at dhe Audi lëviznin me drejtim qytetin bregdetar.

Shpejtësia e lartë dyshohet se ka qenë shkak për ak si den tin që i mo ri je tën katër anëtarëve të familjes Gushi nga Patosi, Fieri. Deri tani është identifikuar vetëm kryefamiljari, shtetasi E.Gushi i cili ishte duke drejtuar Toyotan me targa greke.

Teksa ata udhëtonin në vendin e quajtur “Kripa”, Audi i zi me shp ejtësi tepër të lartë i ka përplasur nga mbrapa dhe i ka nxjerr nga rruga. Ndërkohë, vetë mjeti ku sipas Policisë udhëtonin dy të rinj të cilët kanë mbetur të pl a gosur, ka dalë nga rruga, ka thyer një shtyllë të energjisë eletrike dhe ka përfunduar dhjetëra metra më tej në një kanal.

Aq e madhe ka qenë shpejtësia e Audit me targa AA 107 XX, saqë kur mjeti është përp l a sur në tokë, ka hapur një gropë të madhe.

Një prej bashkëshortëve që ndodhej në mjetin tip Toyota, është transportuar në spital bashkë me vajzën e mi tur por, fatk eqësisht, të dy kanë ndë rruar jetë, shkruan newsbo mb.al. Ndërkohë, dy anëtarët e tjerë të familjes kanë ndë rruar je të në vendngjarje.