Home Uncategorized Gjermania dridh Beogradin me deklaratën për Kosovën, Për neve dhe Shba-në Kosova...

Gjermania dridh Beogradin me deklaratën për Kosovën, Për neve dhe Shba-në Kosova është e pavarur dhe..

75
Advertisement

Tani Sergei në një intervistë duke folur për kushtet, ai ka përmendur një garanci që Kosova duhet të jap për mbrojtjen e të gjitha kishave serbe, dhe gjithashtu m brojtjen e rreth 130 mijë serbëve që jetojnë në Kosovë.

Tifunoviq ndër të tjera ka thënë që Serbinë në fakt askush s’po e pyet nëse Kosova është e pavarur apo jo, pasi sipas të gjtiha të mëdha perëndimore Kosova është një shtet i pavarur.

Tutje aktori i njohur serb që merret me po’litie ka thënë se Serbia nuk duhet të jetë fort e tunduar nga mbështetja e Rusisë,duke kujtuar një thënie të vjetër sipas të cilës Rusia mbështet dikënd vetëm atëherë kur i nevojitet. Tutje politikani serb ka kujtuar edhe deklarata e ambasadorëve të Gjermanisë dhe SHBA’së, që askush nuk është duke i kërkuar Serbisë që të njohë Kosovën. “Askush nuk është duke na pyetur neve nëse Kosova është një shtet i pavarur, për ta gjithçka është.