Home Uncategorized Ndodh n’Kosovë dashuria nuk nje moshë dhëndëri 14 vjeç nusja 21 vjeçe..

Ndodh n’Kosovë dashuria nuk nje moshë dhëndëri 14 vjeç nusja 21 vjeçe..

72
Advertisement

Ndodh n’Kosovë dashuria nuk nje moshë dhëndëri 14 vjeç nusja 21 vjeçe u bo virale kjo

Disa pamje që sot u beren virale n’rrjetet sociale,me saktesisht nje fotografi ku shihet nusja me burrin.

Aty shihet një djalosh ku flitet se i ka 14 vjeç dhe kurse nusja 21 vjeçe sipas shkrimeve,ende nuk ka asgjë zyrtare.