Home Uncategorized Milovani 44-vjeçar nga Serbia, merr për nuse 22-vjeçaren nga Shkodra

Milovani 44-vjeçar nga Serbia, merr për nuse 22-vjeçaren nga Shkodra

52
Advertisement

Milovani 44-vjeçar nga Serbia, merr për nuse 22-vjeçaren nga Shkodra

Vera, quhet gruaja e cila rregullon martesat mes vajzave shkodrane dhe burrave serbë dhe paguhet 2200 dollarë për shërbimet e saj.
Në një reportazh është dokumentuar me foto mbërritja e 44-vjeçarit Milovan në Shkodër për të kërkuar dorën e Evës…. DASHURIA ESHTE MBI TE GJITHA THOT AJO….. NUK KA KOMB NE DASHURI… GJITHCKA HARROHET KUR BIEN NE DASHURI

Vera, quhet gruaja e cila rregullon martesat mes vajzave shkodrane dhe burrave serbë dhe paguhet 2200 dollarë për shërbimet e saj.
Në një reportazh është dokumentuar me foto mbërritja e 44-vjeçarit Milovan në Shkodër për të kërkuar dorën e Evës…. DASHURIA ESHTE MBI TE GJITHA THOT AJO….. NUK KA KOMB NE DASHURI… GJITHCKA HARROHET KUR BIEN NE DASHURI