Home Uncategorized Keto Bisha që tash i posedon Ushtria e Kosovës

Keto Bisha që tash i posedon Ushtria e Kosovës

94
Advertisement

Ditë më parë Kosovës i janë dhuruar 24 automjete ushtarake të llojit “Humvee” nga SHBA-ja.

Otokar Cobra”, bisha që tash e posedon Ushtria e Kosovës, ja cili shtet ja dhuroi Ditë më parë Kosovës i janë dhuruar 24 automjete ushtarake të llojit “Humvee” nga SHBA-ja.

Automjeti “Cobra” mund të përshtatet për role të ndryshme dhe kërkesa për mision duke përfshirë: bartësin e blinduar të personelit, automjetin anti-tank, automjetin e zbulimit, automjetin radar të mbikëqyrjes tokësore, automjetin e vëzhgimit të përparmë, ambulancën e blinduar.

Ky mjet deri më tani ka treguar rezistencë ndaj shumicës së sulmeve të minave dhe mbijetuar më shumë incidente pa ndonjë dëmtim. për të pa videon e plot