Home Uncategorized MerkeI Kosova është shtet dhe ka Ushtri, Ushtaria serbe ska shanca ma...

MerkeI Kosova është shtet dhe ka Ushtri, Ushtaria serbe ska shanca ma te hyr në Kosovë

54
Advertisement

AngeIa MerkeI i ka komunikuar se ma ska mundesi te hysh ne Kosov sepse Kosova ka ushtrin e vet.

MerkeIo ka then Serbisë se vetem nje hap nese kalon serbia ne torritorin te Kosoves, ushtria gjermane nuk do te kursej.

“Nuk jemi te interesuar per l.uftë, por neve na intereson qe ballkani te jetë në p.aqe “Nuk duam përseri l.uftë midis Kosovës dhe Serbisë, pasi mund te d.estabilizohet rajoni, por ne jemi te gatshem per te vepruar nëse kjo fillon”.