Home Uncategorized Gruaja 42 vjeqare feston ne menyre te pa.zakonte d.ivorcin e saj duke...

Gruaja 42 vjeqare feston ne menyre te pa.zakonte d.ivorcin e saj duke i rene daulles!

60
Advertisement

Ashtu siç u martua, festoi edhe di vorcin. Çilem Ulkerler, 42 vjeçe nga Adanaja në Turqi pasi për fun doi proc. esin gj. y q ësor me ba shkë shortin bëri festë në lagje me daulle.

E quan fitore nd ar. j en pas një pr ocesi dy vjeçar ndaj vendosi që të thi rrt. e daullexhin, mblodhi shoqërinë dhe gëzuan së bashku këtë moment.
Kjo ha. biti banorë të tjerë të qytetit por edhe vetë dau llex. hiun i cili thotë se është hera e parë që e thë rrasin një festë di vor. ci.

42-vjeçarja është nënë e dy fëmijëve ndërsa ishte e martuar prej 18 vitesh. Dhu .na dhe prob. lem et ekonomike thonë se e çuan drejt div. or . cit.