Home Uncategorized Gjest human, vogëlushët kosovarë dorëzojnë në polici kuletën me shuma parash!

Gjest human, vogëlushët kosovarë dorëzojnë në polici kuletën me shuma parash!

80
Advertisement

Këta janë fëmijët e ditës së sotme, sjellja e tyre është për lëvdatë.

Treguan sa të njerëzishëm janë dhe konfirmuan që policia është adresa e parë që i drejtohen.

Ata kanë gjetur një portofol me një sasi parash dhe të njëjtat i kanë dorëzuar policisë për t’ia kthyer më pas pronarit.