Home Uncategorized Jam 51 vjeqare e ndar nga burri kerkoj diken serioz

Jam 51 vjeqare e ndar nga burri kerkoj diken serioz

178
Advertisement

Jam 51 vjeqare nga kosova jam e ndar nga burri femij nuk kam kerkoj diken per lidhje serjoze te jet serjoz dhe demokrat tja di rensin dashnis perparsi kan ata qe jetojn ne ch ose kosovar me kushte te mira….