Home Uncategorized Dy vëllezër nga Kosova bëhen “llom“ për femra me dy vëllezër nga...

Dy vëllezër nga Kosova bëhen “llom“ për femra me dy vëllezër nga Shëngjini

114
Advertisement

Konflíkti mes disa djemve për femrat në plazh është përshkaIIëzuar duke përfunduar në dh unë fízike mes disa djemve në Lezhë.

Dy vëllezër nga Kosova të identifikuar si Çlírim dhe Qëndrim Zeneli, 23 dhe 21 vjeç janë zënë me vëllezërit nga Shëngjini, të identifikuar si Amarildo dhe Adriano Jushi, të dy 24 vjeç. Polícia njofton se të katërt janë proc eduar p enalísht për v eprën p enale “D ëmtíme të tjera me dashje”, kryer në bashkëpunim.

Si p asojë, të katërt anë marrë d ëmtíme të l ehta dhe janë dërguar në spítalin Rajonal Lezhë, për m jekim.