Home Uncategorized Vucic thotë se ju kum lutur Albinit që njësia speciale mos shkojë...

Vucic thotë se ju kum lutur Albinit që njësia speciale mos shkojë në Veri

42
Advertisement

Aleksandar Vucic thoot se ju kam lutur kryeministrit kurti mos te hyn ma ne veri muns te tensionet situata.

Vuçiq porosit Kryemisnitrin kurti që agjensitë kanë martë nga selia e NATO-s për funksionimin e policisë së Kosovës në veri të saj.

Vuci kishte thënë se “angazhohet për paqe dhe stabilitet me çdo çmim por nuk i pëlqejnë qëndrimet dyfytyrëshe”.

“Si është ë mundur që vetëm serbët panë armë të gjata?”, ka thënë ai duke vazhduar se “jam i gatshëm në çfarëdo lloj komprimisi, dialogu dhe marrëveshjeje”

Vuçiç tha se “kjo ishte një përpjekje që me formë të mjegullohet thelbi dhe se ekziston një marrëveshje gojore