Home Uncategorized Vendosen shkronja të mëdha “UÇK” në këtë fshat të Kosovës

Vendosen shkronja të mëdha “UÇK” në këtë fshat të Kosovës

37
Advertisement

Veteranët vendosin shkronjat UÇK në një fshat të Malishevës.

Veteranët e UÇK-së në shenjë nderimi për heronjtë, dëshmorët dhe martirët e lirisë, kana vendosur shkronjat UÇK në fshatin Ngucat të Malishevës.

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka shkruar se kjo pamje e tri shkronjave të shenjta, UÇK, është pikë strategjike dhe pikë referimi për të rinjtë.

“Nderim për veteranët e UÇK-së për këtë punë të vyer. Ju lumtë”, ka shkruar ai.