Home Uncategorized Na përIoti, gjesti fantastik i djaloshit 7-vjeçar pas rastit të fr ikshëm...

Na përIoti, gjesti fantastik i djaloshit 7-vjeçar pas rastit të fr ikshëm te Eriksenit

28
Advertisement

Një djalosh 7-vjeçar në Mbretërinë e Bashkuar, ka marrë një iniciativë të shkëlqyer. Oskar Xhons, ka nisur të mbledhë para, për të blerë një defr ib ilator, për ekipin e vendlindjes së tij.

Duke parë rastin e Eriksenit, djaloshi 7-vjeçar ka vendosur që të bëjë diçka të madhe, për t’i ardhur në ndihmë një ekipi të vogël në vendlindje në Çeshir, ku ai luan. Pasi u njohën me iniciativën e Xhonsit, të shumtë ishin ata që dhuruan para dhe u arrit shifra e 6 mijë eurove të mbledhura.

Duke parë shumat e dhëna, tashmë Oskar tashëm ka si qëllim që të blejë 5 def rib ilatorë.

Ka qenë vetë babai i fëmijës 7-vjeçar, që ka zbuluar edhe si nisi kjo iniciativë. “Ne po flisnim për atë që i ndodhi Eriksenit dhe Oskari më pyeti: ‘Çfarë do të ndodhte nëse dikujt i ndodh si Eriksenit në skuadrën ton?’ Në këtë moment unë ia ktheva: ‘Është diçka e t m e r r sh me por që mund të shma nget’. Kështu ai nisi të mbledhë të ardhura për të blerë defribilator që t’ia japë ekipit të tij”, tha babai i Oskarit.