Home Uncategorized Jam 48 vjeqare nga gjermania edhe dy jav vi kosovë kerkoj diken...

Jam 48 vjeqare nga gjermania edhe dy jav vi kosovë kerkoj diken per…

237
Advertisement

Jam 48 vjeqare keto dit vi ne kosov pikrisht ne ferizaj jam 42 vjeqare kerkoj diken per shoqri te shkojm edhe deti bashk dhe pastaj shohim nese jemi per martes vendosum mosha deri ne 50 vjeqar