Home Uncategorized Ish-agjenti po luhen lojra te pista ne Veri paralajmëron luftë...

Ish-agjenti po luhen lojra te pista ne Veri paralajmëron luftë të vogël të Serbisë e nxitur prej Rusisë

43
Advertisement

Ish-eprori i lartë përmes një postimi ka shkruar për një kon flikt të mundshëm në veriun e Kosovës nga Serbia.

Ai thotë se Kosova duhet të jetë vigjilente, pasi qe Serbia e nxitur nga Rusia do të lauj një lojë të rre zikshme në veriun e Kosovës. Sipas tij, do të startoj një konf likt “Hibrid”, kinse për të mbrojtur popullatën serbe atje.

Kosova të jetë vigjilente në fund. Serbia e nxitur nga Rusia do ta luaj kartën e fundit një lojë të rre zikshme në veriun e Kosovës, do ta starton një kon flikt Hibrid kinse për mbrojtjen e popullatës Serbe që po “ndiqet” nga fo rcat e ar matosura të Kosovës, duke tentuar që atë pjesë ta fut definitivisht nën kontrollin e saj edhe përmes OKB_1244 ku Rusia sikurse gjerë tani u sill us htria Franceze pro-serbe do të fuste fo rca të saj “Paqeruajtëse”si në rastin e kon fliktit të Azerbejgjanit dhe Armenisë dhe Kina gjithmonë do ta mbështetnin Serbinë në aventurat e saj pu shtuese në Ballkan! Çka nëse NATO sillet me Kosovën sikurse ndaj Turqisë kur ishte ngatë një kon flikti të hapur me usht rinë Ruse pas rrë zimit të aeroplanit ush tarak Rus SU_24 në kufirin Suri-Turqi!