Home Uncategorized E Rënd: Po kthehej në vendlindje: νdès 31 Vjeçari Shqiptar Në Një...

E Rënd: Po kthehej në vendlindje: νdès 31 Vjeçari Shqiptar Në Një Áksidènt trafiku në Gjermani

27
Advertisement

Dje ka ndodhur një aksi dent trafiku në Neudrossenfeld të Gjermanisë, ku mbeti i vd ek ur një shqiptar 31 vjeçar nga Dibra e Maqedonisë së Veriut, kurse mori lënd ime një 22 vjeçar nga Podujeva, transmeton Gazeta Sinjali.

Kështu kanë bërë të ditur për Sinjalin, familjarët e vikt imav.e, që njoftuan se 31 vjeçari ishte shofer në veturën me të cilën u ak.sidentua.

Ata thonë se i ndjeri ishte duke e tejkaluar një kamion, derisa në anën e kundërt erdhi një kamion tjetër, me të cilin u për.plasen.

I ndjeri ka lënë 3 fëmijë dhe gruan, si dhe ka punuar në Gjermani me një vizë të punës.
Përveç 22 vjeçarit nga Podujeva, lën.dime mori edhe shoferi i kamionit.

Mediat në Gjermani raportojnë se në vendin e ngjarjes kishin dalë shumë njësi të ur gjencës, si dhe janë shkaktuar dë me në atë pjesë në vlerë të 40 mijë eurove.