Home Uncategorized Aksi dent tr agjik, autobusi shp ërth en në fIakë në mes...

Aksi dent tr agjik, autobusi shp ërth en në fIakë në mes të rrugës, humbin jetën 9 fëmijë

27
Advertisement

Një a k si d ent t r a gj ik ka ndodhur në shtetin e Alabamës në SHBA, ku janë përfshirë 18 automjete.

Mediat amerikanë bëjnë me dije se një au tobus me ekskursioniste është përfshirë në a k s id ent dhe për pasojë kanë hum bur jetën 9 vajza të moshës nga 9-muajshe deri në 18-vjeç.

Tetë vajza ndodheshin në autobus, ndërsa vajza 9-muajshe dhe babai i saj që hu mbën jetën si pasojë e përp l a s j es, ndodheshin në një veturë.

Një kalimtar i rastësishëm tha se iu afrua autobusit dhe nxori prej andej të gjallë shoferin. Ai u rikthye për të ndihmuar vajzat por ishte tepër vonë.

“Ishte tepër vonë, autobusi sh p ë rtheu menjëherë në fIakë”, tha ai. Në a k sid ent u përfshinë 18 makina, ndërsa 5 persona të tjerë pës uan dë mtime jo-fa t a le.