Home Uncategorized O Zot ç’po bëhet kështu? Babai bën tatuazh në ballë emrin e...

O Zot ç’po bëhet kështu? Babai bën tatuazh në ballë emrin e vajzës 3 vjeçe dhe më pas i merr jetën

58
Advertisement

ë SHBA ka ndodhur një ngjarje që ka shouar të gjithë.

Një baba i quajtur Howard Jansen ka rr ah ur vajzën e tij 3-vjeçare Olivia Ann Jansen dhe si pasojë ajo ka ng e lur e v dek ur në vend.

Babai i cili mbante tatuazh në ballë dhe emrin e vajzës, v ar ro si trupin e saj në pyll dhe më pas e shpalli të v de kur në p o li ci./Pamjet mePoshte.

Pas he tim eve, pol ici a gjeti vajzën e pajtetë e cila kishte p la gë të shumta në këmbë e fytyrë, ndërsa në ko kë i r rid hte gj ak.