Home Uncategorized Jam nga zheneva 44 vjeqare e ndar nga burri kerkoj diken per….

Jam nga zheneva 44 vjeqare e ndar nga burri kerkoj diken per….

168
Advertisement

Jam 44 vjeqare nga zheneva kerkoj diken per lidhje serjoze mosha deri 50 vjet te jet serjoz dhe te ket pasuri nuk e marr me femij pasi as vet nuk kam kush asht i interesum le tum shkrun