Home Uncategorized Djaloshi ndan pamjet e tme.rrshme të një fytyre fantazmë që shikon nga...

Djaloshi ndan pamjet e tme.rrshme të një fytyre fantazmë që shikon nga dritarja e ‘shtëpisë së përhumbur’

48
Advertisement

Pamjet tme rr uese se kapin fytyrën e një fëmije ‘fa ntazmë’ që vështron nga dritarja e një “shtëpie të përhumbur”.

Pamjet u kapën nga një grua që i dërgoi vajzës së saj një video të një pallati të bukur të vjetër, por  të br aktis ur.

Por, me një inspektim më të afërt, vajza e saj zbuloi një fytyrë të fr iksh me në një nga dritaret.

Video u shp ërnda në TikTok, por ajo shpejt u bë virale edhe nëpoër rrje tet tjera sociale.

“Nëna ime më dërgoi këtë video të një pallati që ajo gjeti në një rritje dhe unë sapo vura re një fytyrë në dritare”, kishte thënë adoleshenti që e shpërndau videon.

Postimi kishte 265 mijë pëlqime dhe 4752 komente në kohën e shkrimit të klipin duke lënë shumë p ërdorues të ‘çm en dur’.

Ekzistonte gjithashtu një teori k onspiracioni.

“Shtëpia e cila shihet, rezulton se pronarët e saj kishin një djalë 11-vjeçar i cili vd iq”, sugjeroi dikush nga komentuesit.