Home Uncategorized 30 Auto blindat e blinduara i dorëzrohen njesis speciale

30 Auto blindat e blinduara i dorëzrohen njesis speciale

47
Advertisement

tridhjet transportues të blinduar i janë dorëzuar sot Ministrisë të Brendshme të Kosovës (MPB) për t’u përdorur nga Njësia Speciale

Eshtë bër e ditur në një njoftim nga AM General, qe eshte udhëheqes i sigurimit të automjeteve taktike dhe sistemeve të lëvizshmërisë ushtarake.

Ky dorëzim nënkupton partnerin e gjatë të AM General me Kosovën, duke përfshirë këtu edhe dorëzimin e 200 automjeteve HUMVEE përgjatë tre viteve të fundit.

Ne jemi të nderuar që Policia e Kosovës na ka zgjedhur neve për siguruar një zgjidhje në mbështetje të tyre për zbatimin e ligjit