Home Uncategorized Realizohet një ushtrim fushor nga njësi të ndryshme të Policisë së Kosovës

Realizohet një ushtrim fushor nga njësi të ndryshme të Policisë së Kosovës

30
Advertisement

Ushtrim ky i bashkërenduar dhe koordinuar edhe me zyrtarë të KFOR-it, Në këtë ushtrim fushor morën pjesë njësite të ndryshme policore,

si: Njësitet Speciale Operative (NJSO), Njësitë për Trajtimin e Materieve Shpërthyese (IEDD), Njësiti me Qenë (K9), kadetë policor, Drejtoria e Shërbimeve Shëndetësore (DSHSH) etj.
Qëllimi i ushtrimit ishte:

Testimi dhe prezantimi i kapaciteteve të Njësisë Speciale Operative (NJSO), në përkrahje të lehtë nga IEDD, Njësia K9 dhe DSHSH.