Home Uncategorized Nuk do e besoni ! Kjo lopë prodhon 54 litra qumësht në...

Nuk do e besoni ! Kjo lopë prodhon 54 litra qumësht në ditë! (Video)

69
Advertisement

Kjo lop e cila shfaqet në video përmban 56 litra qumsht në ditë,Holstein Friesian lopë HF në nivel kombëtar të bagëtisë dhe konkurrencës mjeljes mbajtur në Patiala, Punjab Indi. Holstein Friesian janë një lloj i bagëtive të qumështit me origjinë nga Provincat Hollandeze të Holandës së Veriut.

Kjo lop e cila shfaqet në video përmban 56 litra qumsht në ditë,Holstein Friesian lopë HF në nivel kombëtar të bagëtisë dhe konkurrencës mjeljes mbajtur në Patiala, Punjab Indi. Holstein Friesian janë një lloj i bagëtive të qumështit me origjinë nga Provincat Hollandeze të Holandës së Veriut.

Kjo lop e cila shfaqet në video përmban 56 litra qumsht në ditë,Holstein Friesian lopë HF në nivel kombëtar të bagëtisë dhe konku rrencës mjeljes mbajtur në Patiala, Punjab Indi. Holstein Friesian janë një lloj i bagëtive të qumështit me origjinë nga Provincat Hollandeze të Holandës së Veriut.