Home Uncategorized Mezi sa është pritur ky lajm! Gjermania jep sinjalin jeshil për gjithë...

Mezi sa është pritur ky lajm! Gjermania jep sinjalin jeshil për gjithë shqiptarët, ja çfarë do të ndodh që nga e diela

35
Advertisement

Shtetasit nga Shqipëria lejohen sërish të hyjnë pa kufizime në Gjermani. Duke filluar nga e diela, më 20 qershor, shtetasit nga Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut do të lejohen të hyjnë sërish në Gjermani pa qenë nevoja të justifikojnë shkakun e udhëtimit. Këtë e bën të ditur Ministria gjermane e Punëve të Brendshme në faqen e internetit.

Bileta Avioni për Gjermani - Agjensi Udhëtimi me Avion - Kalemi Travel.

Në këtë mënyrë Gjermania ndoqi rekomandimin e Këshillit të Bashkimit Evropian, i cili vendosi të mërkurën, të heqë restriktionet për disa vende të reja.

Në listën pozitive të Gjermanisë janë shtuar veç këtyre tre vendeve edhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe disa vende të tjera.