Home Uncategorized Kur serbi provon të kundërshtojë Njësinë Speciale, pamjet tregojnë shumëçka

Kur serbi provon të kundërshtojë Njësinë Speciale, pamjet tregojnë shumëçka

43
Advertisement

Policia e Kosovës ndërmori një aksion për arrestimin e drejtorit të ashtuquajturës Zyra për Kosovën si dhe Sekretarin e Përgjithshëm të Zyrës së Presidentit të Serbisë, Nikolla Selakoviq, të cilët u futën ilegalisht në territor të Kosovës.

Policia arriti që të arre stojë Gjuriqin përderisa po zhvillonin një takim me serbët e tjerë në veri të Kosovës si dhe përfaqësues të Serbisë, lidhur me zhvillimet në Kosovë si dhe dialogun në mes dy vendeve.

Është pikërisht Ministria e Punëve të Jashtme që kisthe refuzuar kërkesën e Gjuriqit dhe disa ministrave të tjerë.