Home Uncategorized “Donte te me.., nuk tregova sepse mendova për…”, piloti m b yti...

“Donte te me.., nuk tregova sepse mendova për…”, piloti m b yti pa m ëshi’rë gruan e tij, pas 6 orësh në polici “do r ëzo het” dhe tregon gjithçka

36
Advertisement

Vr.a s ja e 20-vjeçares në Glika Nera, Greqi, Caroline, u cilësua si një ndër vr.a s j et më të rë n da në 10 vitet e fundit në shtetin fqinj.

Sot, në të 40-at e v d e.k jes së saj, misterit të mb y t jes në shtëpinë e tyre, iu dha f u nd… një f u nd po aq t r a.gjik e i papritur sa edhe ikja e saj në lule të rinisë, duke lënë një vajzë vetëm 11 muajshe.

Bashkëshorti i saj, piloti 32-vjeçar që p reku zemrat e të gjithëve me d ësh mitë e r r em e pas vr.a s j es, pas 6 orë marrjeje në pyetje sot, pranoi se ishte ai që e m b y ti.

Mediat greke raportuan se pas orës 21:20, me orën lokale, ai pranoi gjithçka, pasi u zu ngushtë nga provat dhe pyetjet e policisë, të cilave nuk u jepte dot shpjegim bindës.

“Një natë para ngjarjes patëm një s h.e r r shumë të as h për. Periudhën e fundit zi h eshim shumë. Nuk rrëfeva kr.i min sepse mendova për vajzën time… v r.a sjen nuk e kisha planifikuar”, mësohet të jenë këto fjalët, tashmë jo të dës hmitarit, por të autorit të këtij kr i. it tr o nd itës.

Sakaq, policia nuk është aspak e bindur se v r.a s ja nuk ka qenë e planifikuar, pasi disponon prova, teksa shton se ai është kujdes që të mbulojë gjurmët.

Kujtojmë se për këtë ngjarje ai e drejtoi policinë të hetonte autorë me origjinë nga Ballkani, teksa më tepër u mendua se autorët “imagjinarë” të krijuar prej tij, të ishin shqiptar.