Home Uncategorized 11-vjeçari futbollist humb jetën në gjumë, nëna donte ta zgjonte por përballet...

11-vjeçari futbollist humb jetën në gjumë, nëna donte ta zgjonte por përballet me të papriturën: Kishte zemër prej floriri

65
Advertisement

Një fëmijë i dashuruar pas futbollit, i cili hu mbi jetën papritmas në gjumë, është përshkruar nga nëna e tij si një fëmijë ” me zemër prej floriri”.

Alfie Humphreys nga Cheshire, u gjet ia pa jetë nga nëna e tij Nicola Whitfield ditën e premte, ku ajo dësh pë rimi sht u përpoq ta zgjonte atë. Ende është e paqartë se çfarë e shka ktoi vde kjen e 11-vjeçarit, raporton Cheshire Live.

Nëna e tij, Nicola, e përshkroi futbollistin Alfie si “shokun e saj më të mirë” në një h om azh pre kës. 35-vjeçarja tha: “Ai ishte një djalë kaq i bukur dhe kishte një zemër prej floriri, dhe unë e di se të gjithë e thonë këtë për fëmijët e tyre, por ai do të kishte bërë gjithçka për këdo, veçanërisht për mua. Ai do të kishte bërë gjithçka për mua, absolutisht gjithçka. Ai ishte miku im më i mirë”.