Home Uncategorized ”Vetëm ta dimë ku është ta qajmë”/ 44-vjeçari që mendohet se i...

”Vetëm ta dimë ku është ta qajmë”/ 44-vjeçari që mendohet se i ka bërë keq vajzës ”flet” pas shumë vitesh, mund të ketë dhënë shenja ku ndodhet ajo

25
Advertisement

Edhe pse kanë kaluar shumë vite, emri i Maddie McCann-in nuk mund të harrohet. Kur ajo hu mbi ishte vetëm tre vjeçe. I dy shuari se mund t’i ketë bërë keq vajzës së vogël është 44-vjeçari Brückner.

Ai ka folur për herë të parë me anë të një vizatimi të mjeruar e kanë cilës uar psikologët dhe me të do të bind botën se nuk ka fa j.

Ekspertët interpretojnë dy dokumentet si një më nyrë se ai mund të ke të treguar se ku mund të prehet vajza. Kujtojmë këtu se Maddie hu mbi një ditë gjatë pushimeve me prindërit e saj. Si pas dëshmive ajo u pa me 44-vjeçarin në atë kohë.

Në gjithë Europën kjo çështje ka marrë vëmendje të madhe. Prindërit e Maddie duan vetëm që ata të kenë një vend ku mund të qajnë vajzën e tyre të vogël.