Home Uncategorized Shoferi Serb nuk ju bindet urdhrav te policis e peson keq nga...

Shoferi Serb nuk ju bindet urdhrav te policis e peson keq nga Njësia speciale

155
Advertisement

Pamjet Njësia speciale e Kosovës e ndalon shoferin Serb nuk ju bindet urdhrav te policis, Ja reagimi
Patrolla e Policisë së Kosovës u vendos në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë për të k.ontrolluar automjetet që mund të kenë mjete apo persona të d.yshimtë brenda.
Dy vetura me xhama të e.rrësuara ndalen nga patrolla dhe k.ontrollohen dy perosona te komnitetit serb nuk deshirojn ti binden urdhrav te policis deri sa vin njesia speciale dhe e arestojn menjeher