Home Uncategorized LAJMI PRITUR/ Ja cfarë thotë Ministri Italian, Bëhuni gati me datën 31...

LAJMI PRITUR/ Ja cfarë thotë Ministri Italian, Bëhuni gati me datën 31 Korrik do..

55
Advertisement

Në fund të korrikut gjendja e jasht’ëzakonshme mbaron, qëllimi nuk është që të zgjatet. Ministri i Shëndetësisë Roberto Speranza e thotë këtë.

Duke shtuar “Ne ende nuk kemi vendosur, do të ketë një vlerësim, 45 ditë gjatë një pandemie është një kohë e gjatë për të qenë në gjendje të bëjmë parashikime.

Por do të ishte mirë të mbaronte gjendja e jashte’zakonshme , për të dhënë një sinjal pozitiv për vendin. Ndërkohë, sot ne gjithashtu llojmë me dasma, kongrese dhe parqe tematike