Home Uncategorized FANTASTIKE/ Vjosa Osmani do takohet me Erdoganin, Pritet të arrihet marrëveshja e..

FANTASTIKE/ Vjosa Osmani do takohet me Erdoganin, Pritet të arrihet marrëveshja e..

32
Advertisement

Vjosa Osmani udhëton për në Turqi, do të takohet me Erdoganin. Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani do të marrë pjesë në samitin vjetor dhe në takimin inaugurues të Forumit Diplomatik të Antalias.
Në këtë forum ajo do të jetë pjesë e panelit, Qasje të reja për zgjidhje globale. Ajo poashtu do të asë edhe në disa prej ngjarjeve të tjera të organizuara nga ky forum, thuhet tutje në njoftim.

Presidenca ka bërë të ditur se Osmani do të takohet me presidentin e Turqisë dhe disa liderë tjerë. Gjatë qëndrimit në Turqi, Osmani do të ketë edhe disa takime me përfaqësues të vendeve të ndryshme.
Pjesëmarrës në këto dy forume, Ajo do ta takojë presidentin e Turqisë Erdogan, përfaqësuesin elartë të BE-së.