Home Uncategorized Clinton: Kosova është krenaria ime dhe shtëpia ime, ‘Zoti i bekoftë Shqipëtarët’...

Clinton: Kosova është krenaria ime dhe shtëpia ime, ‘Zoti i bekoftë Shqipëtarët’ Shprendaje

23
Advertisement

Ish-presidenti amerikan Bill Clinton në 20 vjetorin e hyrjes së NATOS-s në Kosovë ka ngritur të gjithë të pranishmit në këmbë. Ai tha se Kosova është krenaria e tij dhe se e do shumë këtë vend.

Në fjalën e tij Clinton kishte thënë se ‘është i lumtur që bashkë me Albright, Clarkun dhe të tjerët e ndalën spastrimin etnik në Kosovë fjalimi iclintonit emocionus