Home Uncategorized 21-vjeçari emigrant në Gjermani gjen çantën me 180.000 euro dhe e dorëzon,...

21-vjeçari emigrant në Gjermani gjen çantën me 180.000 euro dhe e dorëzon, shpërblehet për këtë dhe thotë: Kush bën mirë gjen mirë! (Foto)

109
Advertisement

Kur Mohammed Fouad Mousa erdhi në Gjermani katër vjet më parë, ai nuk kishte shumë më tepër se rrobat që mbante veshur. Ai e di se çfarë është varfëria e ka jetuar atë.

21-vjeçari ka jetuar momente të vështira, ama ia doli të largohej nga Siria, por ai ka bërë një vepër prej një qytetari të vërtetë. Ai gjeti 1000 euro dhe i ktheu ato në po lici, në mënyrë që t’i shkonin njeriu që i kishte humbur.

Ai ka thënë:
Ato nuk ishin paratë e mia, nuk mund t’i mbaja. Mendova janë të dikujt që duhet të ushqej familjen me to.

Mousa dhe shoqja e tij nga Ukraina Lesia Trautwein shkuan drejt në stacionin më të afërt të po l icisë dhe dorëzuan ato që gjetën.
Në Gjermani kushdo që kthen para të humbuar dëmshpërblehet dhe vlera që mori 21-vjeçari që dorëzoi çantën me 100o euro ishte 100 euro. Ai ka shtuar:
Epo unë jam i bindur se të mirat që bën të kthehen.