Home Uncategorized 20 Tanke vijn nga SHBA per Ushtrin e kosoves

20 Tanke vijn nga SHBA per Ushtrin e kosoves

52
Advertisement

Forca e Sigurisë së Kosovës, që tashmë është ushtri nuk do të shkojë gjatë dhe do të ketë tankat e veta.Edhe rreth 200 qind pajisje ushtarake

Janë edhe rreth 200 pajisje që do të vijn në të ardhmen e afërt. Madje 20 prej tyre pritet të jenë t ankse të renda k undër ajrore, 20 milimetra, e të cilat janë edhe të rezistueshme ndaj m inave.

Por, përveç këtyre do të ketë furnizim edhe me pajisje të tjera, të ngjashme me ato që kanë ardhur deri tash, siç janë Humvee.